Dybdegående massage

Ømhed i musklerne

Massageterapi

Dybdegående massage afspænder, løsner og blødgør dine muskler. Forbedrer blodcirkulationen og hjælper med at transportere næringsstoffer og ilt ud til alle kroppens væv og celler.

Sætter skub i lymfesystemet og fjerner ophobede affaldsstoffer og overskydende væske fra vævet. Positiv påvirkning af kroppens nervesystem og virker dermed stimulerende og afstressende.

Ømheden i musklerne

Ømheden i musklerne opstår typisk, når vi overbelaster kroppen, oftest ved ensformige eller belastende arbejdsstillinger.

Ved forkerte og ikke ergonomisk korrekte bevægelser opstår der muskelspændinger og muskelsmerter, som kan give sig til udtryk ved f.eks. spændingshovedpine, myoser og længerevarende smerter forskellige steder i kroppen.

Kort sagt – fordele ved massagen er:

  • Fysisk og psykisk velvære
  • Lindrer smerte, spændinger og hævelser
  • Styrker immunforsvaret
  • Afslappende effekt på krop og sind

Dybdegående massage

Dybdegående massage i 30 minutter med fokus på enten – ryg/nakke/skulder – ben/fødder – skulder/arme/bryst.

Dybdegående massage af flere områder i 45 eller 60 minutter efter anbefaling.

Med en helkrops massage, når vi hele kroppen rundt på 90 minutter. Her bliver kroppen arbejdet godt igennem med hovedvægt på de problematikker du evt. måtte komme med. Her er der tid til ekstra forkælelse og at komme helt ned i madrassen og blive helt afslappet ex.

ved at udvælge bestemte dele af kroppen og få enten en hovedbundsmassage, eller en fodmassage, eller en lymfatisk ansigtsbehandling.

Massagen kan altid tilrettelægges efter dine behov og ønsker. Du er velkommen til at ringe og sammen finder vi ud af behandlingen og varigheden af den.

Jeg bruger økologiske olier til at massere!

Ønsker du at booke tid?

Ønsker du behandling hos mig, så book en tid nu